Z historii "Sokół dla hejterów", czyli, że najlepsze wersy w historii naszego rapu dotyczące pieniędzy:
http://www.youtube.com/watch?v=IM0bkqJs0P4
Piwnniczników musi skręcać w środku.
_________________ Islamizacji Europy mówie stanowcze nie!
No, ale akurat on jak mało który polski raper na to zasłużył. Nawija z perspektywy zarabiającego na muzyce, ale do tych którzy pieprzą, że "nie dla pieniędzy" i dla osób psioczących na "W aucie". Co z tego, że nagrał ten kawałek skoro dalej ma najlepsze wersy w polskim rapie?A to, że zaczął eksperymentować z brzmieniem to jego sprawa bo jak sam mówi jarają go teraz inne style np. Rick Ross. Kto nie idzie do przodu ten się cofa, nie mi oceniać czy idzie w dobrą czy w złą stronę, ale pierwsze i drugie TWPC uważam za dobre albumy, trzeciego nie przesłuchałem rady bo singiel mnie załamał. Może kiedyś się skuszę. Co nie zmienia faktu, że ma rację w tym kawalku i rap też jest dla hajcu a nie dla ideałów, a kto twierdzi inaczej jest... no sami słyszeliście co tam nawija o ludziach "nie dla pieniędzy".
_________________ Islamizacji Europy mówie stanowcze nie!