Wielki powrót AI po latach do swojej ojczyzny, myślę że 76ers jest idealnym klubem dla The Answer'a. Może wiek nie ten, ale jeszcze pokaże się w wielkim stylu jak za starych dobrych czasów. Ale na wschodzie tłoczno, Atlanta Hawks jeszcze do nie dawna kompromitacja i pośmiewisko ligi a teraz dobrze sobie radzą, a Joe Johnson wyrósł na lidera. A i Bobcats coraz lepiej sobie radzą, ale 76ers powinni się załapac do Play-Offów
ej dirty, ja już "zapomniałem o co chodzi w koszykówce" więc nie wiedziałem jak sobie allen radzi ostatnio. wydawało mi się po prostu że już przekroczył pewien wiek i poszedł na emeryturę
Wiem jak to jest najechać na czyjegoś idola, więc no offens
_________________ suczka została sprzedana diabłu i mamy jeszcze wystrzałowego majspejsa: www.myspace.com/heuzephea
"Spuścizna po nim będzie ogromna. To jeden z najlepszych graczy, jeśli mówisz o tych w okolicach 6 stóp wzrostu, jacy kiedykolwiek grali w tą grę. To co robił indywidualnie - grał z kontuzjami, grał bardzo twardo każdej nocy - nie sądzę, że powinien to zakończyć w taki sposób. Już nie chodzi nawet o tytuł, bo wielu wielkich - Charles Barkley nie ma pierścienia, Patrick Ewing nie ma pierścienia, jest wielu wielkich w NBA, co go nie mają. Ale sposób w jaki odchodzi, nie sądzę, że jest odpowiedni dla tego typu zawodnika" - LeBron James.
Nie można przekreślać po sezonie zwłaszcza, że statystyki i tak miał na poziomie, o którym większość tej ligi może pomarzyć (bodaj 17-18ppg z ławki + reszta wiadomo).
Oficjalnie tasuje się pod tą informację
Idę na uczelnie oddać mu hołd, zakładając granatową koszulkę reprezentacyjną AI nr 4
ja też chce studiowac psychologię jak Dirtyson Ron Artest w przerwie meczu chlał Hennessy popijając spirytusem. To już wiem dlaczego RA miał przez cały czas wlączony agresor
http://probasket.pl/news/...rw-meczow-30909
Po za tym Ron-Ron wydał kawałek ''Blind'' oczywiście rapowy
New Jeresy Nets, mogli by robic furorę ale w Polskiej Lidze. Od kiedy odszedł Vince Carter to wszystko się wali, więc raczej wątpie by tego lata przeszedł tam LeBron James. Tym razem NJN przegrali z Dallas Mavericks i mają zero zwycięstw i osiemnaście porażek, całkiem nieźle.
I pięknie.Dwóch graczy Miami będzie zdobywało 60 punktów na mecz
Lebron dojebał totalnie.Sezon był dla mojego teamu udany,mimo,że przegrali z Lakersami to walczyli pięknie.Ciekaw jestem co Ray Allen pocznie